Despre echipă

  • Un club cu un istoric impresionant, cu o activitate de peste 20 de ani în handbalul românesc, cu jucători importanți de-a lungul istoriei și cu rezultate remarcabile.
  • Un club cu un prezent și un viitor minunat.
  • Un club în care centrul de copii și juniori este baza piramidei de performanță.

Palmares

Campionatul României Locul 2

Campionatul României Locul 3

Cupa României Locul 3

Cupa EHF Participări

Cupa Challenge Participări

HC DUNĂREA BRĂILA REPREZINTĂ UN FENONEM ÎN JURUL CĂRUIA S-AU STRÂNS SUPORTERI, VISURI ȘI AMBIȚII

BABYHANDBAL

Echipa de baby handbal este formată din peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

Aceștia au cursuri de două ori pe săptămână, în incinta Sălii Polivalente Danubius. Primesc din partea clubului echipamente de joc și mingii, cursurile fiind Gratuite.

Selecția pentru această categorie de vârstă continuă an de an în toate școlile din Județul Brăila.

MINIHANDBAL

Echipa de Minihandbal este împărțită în două categorii, avansați și începători și cuprinde peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 11 ani.

HC Dunărea Brăila participă în fiecare an cu această categorie de vârstă la Festivalul Național de minihandbal, competiție organizată de Federația Română de Handbal.

Cursurile sunt gratuite iar cei mici beneficiază de echipamente de pregătire și tricouri în mod gratuit din partea clubului.

JUNIOARE 4

Grupa de Junioare IV este împărțită în două categorii, avansați și începători și cuprinde un număr de 40 de copii. 

După meciuri grele disputate în faza de Euroregiune, echipa s-a clasat la Turneul Final și a încheiat pe locul 11 pe țară dintr-un număr de peste 100 de echipe.

Atât antrenamentele cât și participările la Competiții Oficiale sunt gratuite, clubul suportând toate cheltuielile aferente, cazare, masă, echipamente sportive și baraje de arbitraj.

JUNIOARE 3

Grupa de Junioare 3 este cea mai avansată grupă a clubului nostru. În sezonul 2020-2021 acestea au participat în cadrul Campionatului Național de Junioare 3, competiție organizată de Federația Română de handbal.

Echipa a reușit calificarea la turneul Valoare și a obținut victorii importante la această categorie de vârstă.

ECHIPA DE TINERET

HC Dunărea Brăila a înființat echipa de tineret care dispută campionatul oficial organizat de Federația Română de Handbal, din care fac parte numeroase eleve ale Liceului cu Program Sportiv Brăila.

Echipa de Tineret a fost gândită strategic pentru a crește valorile de pe plan local și pentru ca sportivele să facă pasul treptat spre echipa de Liga Națională din cadrul clubului nostru.

LIGA NAȚIONALĂ