ECHIPA DE TINERET

INVESTIM ÎN TINERI. INVESTIM ÎN VIITOR
”SATELITUL” ECHIPEI HC DUNĂREA BRĂILA – ECHIPA DE TINERET

Echipa de tineret a fost gândită strategic pentru a crește valorile de pe plan local și pentru ca sportivele să facă pasul treptat spre echipa de Liga Națională din cadrul clubului nostru.

Clubul de handbal ”Dunărea” Brăila a reintrat în eșalonul echipelor care se implică în creșterea tinerelor jucătoare în perspectiva promovării la echipa de senioare. Astfel, începând din sezonul competițional 2022/2023, HC Dunărea Brăila are înscrisă în al doilea eșalon valoric al handbalului feminin românesc, echipa a doua.

Clubul a creat un cadru adecvat de pregătire pentru participarea cu success la compețiile dedicate, a echipei de tineret şi, în viitor, să coopteze și jucătoare de la echipa de senioare care activează în Liga Florilor.

Cristian Preda s-a alăturat proiectului clubului ”Dunărea” Brăila, acesta fiind antrenorul echipei.

Cristi Preda a fost atât antrenor principal, cât și secund la echipa de Ligă Națională HC Dunarea Brăila, echipă cu care a reușit să câștige în 2016 titlul de vicecampion. În palmares, Preda mai adaugă și medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2016 alături de Națională de Tineret a României. Cu grupele de Juniori ale Liceului cu Program Sportiv, profesorul Preda a participat la mai multe turnee finale, din rândul cărora a promovat la echipa de senioare mai multe jucătoare.

LOT SEZON 2023-2024