Simone Bohme a semnat cu Brăila!

Extremă dreapta, Simone Bohme a câștigat bronzul mondial cu Danemarca la CM din Spania 2021. Are trofee câștigate și în România, cu CSM București, titlul de campioană și Cupa României în 2017. A câștigat în cariera ei de două ori Cupa EHF (2010 – Randers și 2019 – Siofok KC), dar și SuperCupa Turciei (Kastamonu).

Sportiva de origine daneză a început handbalul profesionist la Randers HK, club pentru care a evoluat în perioada 2009-2012. A mai evoluat pentru cluburi precum Silkeborg și Viborg. Sportiva a jucat și pentru pentru CSM Tg. Jiu (2023 – 01/2024), transferându-se ulterior la Ikast Håndbold. Cu echipa daneză Ikast, Simone a jucat sezonul acesta în Champions League, trecând de grupe și ajungând până în faza de play-off a competiției.

”Mă simt foarte norocoasă și mândră că fac parte din Brăila sezonul viitor și sunt încântată să îi cunosc pe toți din interiorul și din afara clubului, dar și pe fanii minunați. Abia aștept să încep și să muncesc din greu pentru a ne atinge obiectivele”. – Simone Bohme

Bine ai venit, Simone!

Alb albastră e inima noastră!