JAN LESLIE RĂMÂNE LA BRĂILA

Cu bucurie vă anuntăm că antrenorul Jan Leslie va continua să antreneze echipa noastră. Este antrenorul cu care fetele noastre au atins cele mai bune rezultate din istoria clubului.

Jan Leslie are peste 25 de ani de activitate ca antrenor, atât la masculin, cât și la feminin. A câștigat Cupa EHF (actuala European Handball League) cu Randers în 2010. Cu aceeași echipă a obținut și titlul în Danemarca în 2012. A activat apoi 5 ani în Rusia, la Rostov și CSKA Moscova, formații cu care a jucat în Liga Campionilor.
”Mă bucur să vă anunț că am prelungit contractul cu Dunărea Brăila. Încă de la început am primit un sprijin uimitor din partea tuturor.
Sunt recunoscător pentru sprijinul clubului, jucătorilor și staff-ului și aștept cu nerăbdare să continuăm munca noastră. Mulțumesc foarte mult pentru asta.
Am avut un sezon foarte bun și am avut rezultate foarte bune în cele 40 de meciuri. A fost foarte important pentru mine să schimb imediat starea de spirit, caracterul și structura din echipă și sunt foarte fericit și mândru de echipă și fete. Au făcut o treabă foarte bună și au luptat până la capăt în toate meciurile. Fanii noștri sunt excepționali și atmosfera este foarte specială! Sunt în spatele nostru în toate momentele.
Sper să continuăm să obținem mai multe medalii la Brăila!
Alb albastră e inima noastră!” – JAN LESLIE

Mulțumim că ne-ai ales, Jan!