VICTORIE PENTRU DUNĂREA BRĂILA ÎN ETAPA I A LIGII FLORILOR

Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău, scor final 28 – 24

Miercuri, 30.08.2023, Dunărea Brăila a jucat pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău contând pentru etapa  I  din sezonul competițional 2023/2024 al Ligii Florilor MOL. Prima repriză s-a terminat în favoarea echipei brăilene, scor 16 – 12, iar partida s-a încheiat cu o victorie a echipei brăilene, scor final 28 – 24, câștigând astfel cele trei puncte ale partidei.

Au marcat pentru Brăila: Kanaval M. (7), Jezic K. (5), Gonzalez M. (5), Liscevic K. (3), Zivkovic J. (2), Quintino J. (2), Schmelzer M. (2), Araujo L. (1), Popa A. (1).

După această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol cu 3 de puncte.

”Sunt foarte mulțumit și foarte bucuros pentru jocul echipei și pentru victorie. Fetele s-au concentrate foarte bine și s-a văzut clar diferența dintre meciurile amicable și cele jucate pe puncte. Le felicit pe fete. Am început meciul foarte tare, așa cum ne-am propus, nu am dat nicio clipa șansa echipei de la Buzău să se apropie la mai mult de 4 goluri, am avut și momentele când am avut o diferență de 9 goluri. Ne pregătim pentru următoarea etapă, ne așteaptă un drum lung până la Craiova, ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă care în acest sezon se va bate la un loc de Cupă Europeană” a declarat Costică Buceschi, antrenor principal ”Dunărea” Brăila.

”A fost un meci foarte tensionat, mă bucur că am reușit să punem în practică ce am pregătit la antrenament și am ieșit victorioase. Apărarea a fost punctul nostru forte, părerea mea este că atunci când merge apărarea nu avem cum să pierdem niciun meci. Sperăm să o ținem tot așa și să avem un parcurs cât mai lung și cât mai bun, fără accidentări. Nu mai avem însă foarte mult timp de sărbătorit pentru că ne pregătim să plecăm la Craiova unde ne dorim să ne întoarcem cu cele trei puncte” a declarat Elena Șerban, portar ”Dunărea” Brăila.

Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au fost alături și îndemnăm să ofere în continuare sprijin echipei.

Următoarea etapă este programată în data de 02 Septembrie 2023, în deplasare, împotriva echipei SCM Universitatea Craiova. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Craiova începând cu ora 11:30. Acesta poate fi urmărit live pe canalul de YouTube al echipei ”Dunărea” Brăila.