AM OBȚINUT A DOUA VICTORIE ÎN EHF EUROPEAN LEAGUE.  AM ÎNVINS LOKOMOTIVA ZAGREB

Dunărea Brăila a învins-o, în deplasare, pe Lokomotiva Zagreb (Croația), cu scorul de 30-29 (16-16), în etapa a 3-a a Grupei B din EHF European League. Meciul a fost arbitrat de danezii Line Hesseldal Hansen şi Josefine Kusk Jensen, iar delegat EHF a fost slovaca Zuzana Fuleova.

Pentru Dunărea au marcat: Jelena Zivkovic 8, Katarina Jezic 7, Maria Kanaval 4, Jessica Quintino 3, Andreea Popa 2, Kristina Liscevic 2, Francielle Gomes da Rocha 2, Aneta Udriştioiu 1, Larissa Araujo 1.

Portarul Kira Trusova a apărat 10 şuturi.

”Știam că va fi greu să învingem Lokomotiva acasă, la Zagreb, pentru că ambele echipe aveam nevoie de aceste puncte. Suntem fericite pentru victorie și îi doresc Lokomotivei toate cele bune în continuare” a declarat Jelena Zivkovic, Dunărea Brăila.

În urma acestui rezultat, Dunărea a obținut a doua victorie din Grupa B a EHF European League, după cea reușită cu Chambray Touraine, pe teren propriu, scor 27-21. În această campanie din grupă, Dunărea  a înregistrat și un eșec, scor 28-32, în deplasare, cu Thuringer.

Faza grupelor din EHF European League Women a ajuns la jumătatea parcursului, iar după trei meciuri Thuringer HC ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de Dunărea Brăila, 4 puncte, Chambray Touraine Handball, 2 puncte, Lokomotiva Zagreb, 0 puncte.

Dunărea va juca următorul meci pe 4 februarie, la Buzău, cu Lokomotiva Zagreb.