PARCURS DE EXCEPȚIE AL ECHIPEI DE DIVIZIE ÎN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2022/2023

Sezonul regulat al eșalonului secund feminin s-a încheiat joi, 27 Aprilie 2023. Ultimul meci pentru Dunărea Brăila DivA a avut loc miercuri, 26 Aprilie 2023, în deplasare. Brăila a câștigat partida cu echipa de divizie Rapid București cu scorul de 29-31.
De remarcat faptul că, în toate cele trei serii, echipe fără drept de promovare s-au clasat pe podium. În Seria A, Dunărea Brăila DivA ocupă locul III, cu 48 de puncte. În 20 de meciuri jucate, fetele de la divizie au înregistrat 16 victorii și 4 înfrângeri.
Începând din sezonul competițional 2022/2023, HC Dunărea Brăila are înscrisă în al doilea eșalon valoric al handbalului feminin românesc, echipa a doua. Astfel, clubul a reintrat în rândul cluburilor care se implică în creșterea tinerelor jucătoare în perspectiva promovării la echipa de senioare.
Clubul a creat un cadru adecvat de pregătire pentru participarea cu succes, în campionat, a echipei de Divizia A. Brăila are cele mai bune rezultate în comparație cu ceilalți sateliți ai echipelor din Liga Națională, din toate cele trei serii.
Felicitări, fetelor! Suntem mândri de voi!
Alb albastră e inima noastră!