ULTIMUL MECI ACASĂ ÎN SEZONUL 2022/2023

ETAPA a XXV a, LIGA FLORILOR MOL

DUNĂREA BRĂILA – CS Rapid București

Pe data de 15 Mai 2023 este programată runda cu numărul XXV din cadrul Ligii Florilor Mol. Dunărea Brăila va întâlni CS Rapid București, luni, începând cu ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat în ziua meciului, începând cu ora 14:30, din incinta Sălii Polivalente din Brăila, str. Aleea Parcului nr. 1.

Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune PRO Arena iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frhlive.com.

În perioada 2020-2023 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, dintre care unul fiind câștigat de echipa brăileană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 11.01.2023 și s-a încheiat cu scorul de 37 la 29 pentru echipa bucureșteană.

Înaintea confruntării, Dunărea Brăila se află pe poziția a IV a cu 49 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a II a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând 58 de puncte.

”Suntem mult mai aproape de atingerea obiectivului stabilit la începutul sezonului iar acum, pe final, presiunea este cu atât mai mare cu cât nu ne permitem să pierdem puncte. Suntem foarte mulțumiți de atitudinea fetelor, muncesc foarte mult, se antrenează iar pe teren au dat întotdeauna tot ce au putut. Prin tot ceea ce fac ele, publicul se bucură și suntem mândri că jucăm de fiecare dată cu sala plină. Avem acest atu, al optulea jucător la fel de implicat ca sportivele noastre. Ne așteaptă un meci greu, cu Rapid și ne așteaptă și Final Four-ul Cupei României. Suntem încrezători în șansele noastre și vom lupta până la final” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

În perioada 20-21 Mai 2023 handbalul feminin din România își desfășoară faza finală a Cupei României la Bistrița, pe Teraplast Arena.

Conform tragerii la sorți, Dunărea Brăila va întâlni CSM Bucureşti, în semifinalele turneului Final Four al Cupei României la handbal feminin, iar în cealaltă semifinală, Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va evolua cu CSM Târgu Jiu. Câștigătoarele din semifinale își vor disputa în finală trofeul.

Programul meciurilor din Semifinale – Sâmbătă 20 Mai:

  • Dunărea Brăila – CSM București – ora 15:00
  • CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM Târgu Jiu – ora 17:30

Duminică 21 Mai, învinsele din semifinale vor juca finala mică [locurile 3-4] – ora 15:00, iar învingătoarele își vor disputa marea finală [locurile 1-2] – ora 17:30. Turneul Final Four va fi transmis în direct pe #ProArena.

Ultima etapă din sezonul competițional 2022/2023 este programată pentru data de 26 Mai 2023 atunci când Brăila va juca în deplasare împotriva echipei CSM Tg. Jiu.

Hai, Dunărea Brăila!

Alb albastră e inima noastră!