FINAL FOUR-UL CUPEI ROMÂNIEI SE VA DESFĂȘURA LA BRĂILA

Turneul Final Four va avea loc în perioada 20 – 21 Aprilie 2024 în Sala Polivalentă din Brăila și conform tragerii la sorți, pune Dunărea Brăila față în față cu Gloria Bistrița,  echipă pe care o va înfrunta și în semifinala Final Four-ului EHF, în 11-12 mai la Graz, în Austria. Totodată, Dunărea Brăila mai are de disputat și un meci în campionat, în 2 mai – la Bistrița – partida contând pentru etapa a 23-a a Ligii Florilor.

În cealaltă semifinală de Cupă a României se întâlnesc CSM Bucuresti și CS Rapid București.

”Sunt foarte bucuros că Federația Română de Handbal a acceptat oferta noastră de a organiza la Brăila Final Four-ul Cupei României. Am decis să fim gazda competiței pentru a ne revanșa față de suporterii noștri. Am jucat multe meciuri în deplasare iar brăilenii merită să vadă echipa de suflet performând. Am investit mult pentru a oferi condiții foarte bune de antrenament și de joc, astfel că Brăila merită să fie gazda unei astfel de competiții. Cupa României ne pune în fața adversarei de la Final Four-ul EHF European League, Gloria Bistrița, iar lucrul acesta ne ajută foarte mult în parcursul nostru European. Va fi un regal handbalistic în Sala Polivalentă iar noi vom avea avantajul celui de-al optulea jucător. Hai, Dunărea” a declarat Adrian Manole, președinte Dunărea Brăila.

”Le doresc mult succes celor patru echipe şi sperăm să vedem nişte meciuri spectaculoase şi interesante. Iar cel mai bun să câştige. Noi ne vom face datoria, să organizăm turneul în cele mai bune condiţii alături de cei de la Brăila, astfel încât şi echipele, şi spectatorii, şi telespectatorii să se bucure de acest eveniment” a declarat după tragerile la sorți, Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Semifinale Cupa României

20 aprilie 2024, ora 12:30 (PRO ARENA și VOYO)

CSM București – Rapid București

20 aprilie 2024, ora 15:00 (PRO ARENA și VOYO)

Gloria Bistrița – Dunărea Brăila

21 aprilie 2024, ora 12:30 (PRO ARENA și VOYO)

Finala mică

21 aprilie 2024, 15:00 (PRO ARENA și VOYO)

Finala mare

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro -> https://www.bilete.ro/abonamente-final-4-cupa-romaniei-feminin/

Hai, Dunărea!