TRANSMITEM LIVE MECIURILE ECHIPEI DE TINERET

Investim în tineri. Investim în viitor

Începând din data de 11Februarie 2024 , echipa tinerelor talente a Brăilei va putea fi urmărită performând în Campionatul Național de Tineret la Handbal Feminin. Meciurile vor fi transmise live pe canalul nostru de YouTube. – https://www.youtube.com/@HCDUNAREABRAILA

Dăm astfel posibilitatea tuturor celor interesați să urmărească evoluția în timp a jucătoarelor, antrenorilor să analizeze meciurile din toate punctele de vedere, iar selecționerii echipelor naționale vor putea urmări parcursul jucătoarelor de perspectivă. Nu în ultimul rând, oferim șansa părinților să-și vadă copilul jucând în competiția națională.

Echipa de tineret a fost gândită strategic pentru a crește valorile de pe plan local și pentru ca sportivele să facă pasul treptat spre echipa de Liga Națională din cadrul clubului nostru.

Fetele antrenate de Cristi Preda ocupă locul 1 în cadrul seriei B cu 25 de puncte. Acestea au înregistrat 8 victorii și un egal, fiind echipa cu cele mai multe goluri marcate și cele mai puține goluri primite(348/206).

Hai, Dunărea! Hai, Brăila!

Alb albastră e inima noastră!

UNIȚI PENTRU BRĂILA

#ConsiliulJudeteanBraila #PrimariaMunicipiuluiBraila #MAN #AgricostByAldahra #APAN #RodBun #SuperBet #BCRLeasing #Tancrad #PlotterDesign #eProDesign