MULȚUMIM, CĂPITANE!

Căpitanul echipei, Aneta  Udriștioiu a decis să își incheie cariera de jucătoare. Aneta a fost și rămâne un nume, un idol pentru toți suporterii echipei, iar profesionalismul de care a dat dovadă este un exemplu pentru jucătoarele tinere ale Dunării.

Palmares cu HC Dunărea:

vicecampioană națională – 2017

Cupa României: Bronz 2023, Argint 2024

SuperCupa României: Bronz 2023

EHF European League – locul 4 – participare în Final Four

”Timp de 7 sezoane, Brăila a fost pentru mine acasă. 7 ani presărați cu momente de bucurie dar și cu momente mai puțin fericite, în tot acest timp v-am simțit mereu alături de mine.

Încurajările și susținerea voastră necondiționată mi-a dat încredere si avânt de fiecare dată când am pășit pe terenul de joc, iar pe această cale vreau să vă mulțumesc că m-ați făcut să mă simt apreciată, iubită și specială.

Brăila are tot ce îi trebuie să ajungă în topul celor mai bune echipe: are un grup de jucătoare frumos, antrenori pricepuți, oameni dedicați în conducere care asigură condiții excelente pentru a performa și nu în ultimul rând are cei mai frumoși suporteri din țară.

Vă sunt recunoscătoare pentru tot, sunt mândră și fericită că am făcut parte din familia HC Dunărea Brăila! Alb-albastra e inima mea!” – Aneta Udriștioiu